onsdag 3 februari 2010

Glesrips igen

Nu har jag kommit igång med min andra matta. Till min stora glädje fungerar Inga alldeles utmärkt. När jag ber äldste sonen om hjälp med min krånglande dator,brukar jag titt som tätt få ett leende och kommentaren "handhavandefel" till svar. Nu får jag erkänna att det är vad jag utsatt Inga för. Förlåt Inga! Jag är jättenöjd. 

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Ska bli roligt att se den mattan också. Här har varit så tråkigt väder idag. Började med strömavbrott på morron. Inget vidare, ville helst ligga kvar i sängen. Snöstorm ute.
Ha det!
Kram Birgitta

Gunilla sa...

Hej Ulla

Vilken fin färgkombination du har på din matta, jättesnyggt.
Här blåser det och yr snö. minus 6 idag riktigt tråkigt.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

Anna sa...

Ser snyggt ut som alltid, du har känsla för färg och form minsann! Och om jag kunde skulle jag komma förbi och be att få en tugga från brödet! Doftar ända till Danmark!

Birgitta sa...

Gla´hål är nog ett uttryck som användes i hela vårt land. Jag är småländska, men jag har hört det överallt där jag bott. Men gamla uttryck har en förmåga att falla i glömska och därför tycker jag det är roligt att använda dem.
Kramis Birgitta

Birgitta sa...

Hej igen! Jag handfållar allt, för jag tycker att om det är handvävt, så ska det vara handfållat. Fick lära mej det på vävutbildningen. Det brukar bli att jag sitter i soffan framför teven och fållar. Men i kväll var jag för lat.
Ha det!
Kram Birgitta

Anonym sa...

Vilken härliga cafe-latte färger du har på din matta.
Jag tänker att jag beställa mig ochså Inga Klippen det spara väl en massa av tid.
Ha det gott
Patricia