söndag 13 juni 2010

Inköp

Jag har funderat länge på detta steg. Barnen har kameror som ger imponerande bilder. Det är ju förstås som med allt annat att det har betydelse vem som använder utrustningen. Förra helgen lånade jag en kamera och fick prova under trygg ledning av min son. Därmed var första steget taget. Jag undersökte via datorn men hamnade i en butik i vår lilla stad. Jag kände mig lite som Gösta Ekman i Aftonbladet eller Expressen men Nikons antiskakfunktion blev det som avgjorde saken.


Är man en sann handarbetsvän ska det erkännas att hittills har jag lagt ner mest tid på att sy en väska till min dyrgrip. Den måste ju fraktas ståndsmässigt eller hur? Nu ska jag ge mig ut och fota och har även fått löfte om privatlektioner. Det kommer säkert att behövas.

9 kommentarer:

Pondside sa...

What a lovely blog you have - I enjoyed my little visit around!

Ingelapingela sa...

GRATTIS här har jag minsann kommit till den nye mästerfotografen!

Väskan är läcker och den påminner mig om att jag börjar bli trött ;-)

Bonnfrua sa...

Gratulerar till kameran! Något liknande finns i mina drömmar...
:-)
Väskan var inte så tokig, tänk att kunna åstadkomma en sådan själv!!! Bra gjort!

Anna sa...

Kul med kameran, nästan ännu mer kul med fodralet! Saften är fylld på flaskor, rosa njutning för sommardagar fyllda av vila, det behövs ju här. Hans, Bea, Svea, Margrete och Larsa har flyttat hit, dom dyker upp i bloggen så småningom, väldigt vackert gäng, nu ska dom bara få lite ro och bli hemmastadda.

KRAM

Birgitta sa...

Hej! Gratulerar till din nya kamera. Den finns också i min drömvärld, men än så duger digitalkameran åt mej. Vilket häftigt fodral du sytt också. Det är minsann ingen dussinvara.
Kramisar Birgitta

Tigris Predikantan sa...

Till en sådan tjusig väska krävs det en fin kamera!
:)

Mor Tuta sa...

Hejsan
Hittade dej när jag "vandrade" runt lite. Du har en fin blogg.
En sådan kamera finns också i mina drömmar. Kräver väl lite mera kunskap kan jag tänka. Väskan är ju jätteläcker, fint gjort.
Birgit

Cottage Garden sa...

A wondeful new camera Ulla and a very pretty bag to carry it in!

I have noted the recipe for your rhubarb drink and look forward to making some to enjoy on sunny days in the garden - I hope!

Jeanne
x

Birgitta sa...

Jag vinkar till dej i morron!
Kram Birgitta