söndag 25 juli 2010

Nästan hemjord








Vilken gourmetmat slår nyupptagen färskpotatis?













I grytan blev det morötter som sällskap












Rödbetorna får en egen kastrull











Oslagbart till omeletten men för att klara det fick jag lämna trädgården.
De kom som present från en god vän som gärna besöker skogen.












Efterrätten behöver ingen förklaring.

7 kommentarer:

Ingela sa...

Ja, finns det något som slår "himmalagat" från den egna täppan? KNAPPAST!

Ännu en mellandag för visst väntar vi det fina vädret tilbaka? Här är det kallt och ruggigt idag.

Mor Tuta sa...

Wow, blev riktigt hungrig när jag läste och tittade på de läckra bilderna i din blogg. Vad går väl upp emot detta, inget.
Smaklig måltid
Kramen Birgit

Birgitta sa...

Finns inget godare än färskpotatis direkt från egna landet. Igår premiäråt vi årets potatis med sill och det var så himla gott.
Även det andra du visar är ju så gott.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Bonnfrua sa...

Visst är det gott med egna pära! ekologiska så de får växa i egen takt... inte är väl jag bortskämd med sådant??? Eller jo, det är kantarellerna som inte kommer hem per automatik här... får kasnke åtgärda detta!

Anonym sa...

Det är so bra at ha en egen köksträdgård ,skörda grönsaker är en roligt arbet och alt är so smaklig.
guten Appetit!
Liebe Gruesse Patricia

Petit Eyekiss sa...

Finns nog inget som slår nyupptagen potatis och rödbetor, mmmm med smör!
Blir lite hungrig!
Elisabeth

Anna sa...

Så gott och vackert! Ses snart/Kramar