söndag 19 december 2010

Fjärde advent

Ja, så var det fjärde ljuset tänt och som vanligt ställer man sig frågan var de fyra veckorna tog vägen. Idag kom julduken på och vörtbrödet blev bakat men inte fotat. Här är det snörikt som kanske syns genom köksfönstret och det har varit mycket skottning för somliga men inte för mig som hållit ställningarna inomhus. Det har varit mycket trevligt de senaste dagarna och inte minst överraskningen att vinna hos Birgitta, spännande med en sådan julklapp. Några jobbdagar kvar och sedan bär det av till Danmark och julfirande med barnbarn och deras föräldrar. En annan julklapp är att jag har fått några kunder som handlat i min "shop" och det är riktigt roligt. Det hela är ju ett försök som Anna inspirerat mig till och döm om min förvåning när jag fick skicka kökshanddukar ända till USA! Nu ska det bli lite nya varor på Nyåret för det här gav mersmak förstås. En trevlig fjärde advent önskas och att upploppet inför jul blir någorlunda lugnt.

5 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Hej på dej Ulla. Vad julfint du har det! Vi håller också på att stöka men som sagt det känns mest stök ännu. Alla mattor har varit ute i snön och borstats och det är ett helt företag allra helst med den stora som vi måste vara två för att hantera :-)

Just nu är det stiltje pg.a. handboll respektiva data.

Förvånar mig inte att du har fått en del sålt av dina alster. Om man är flitig blir ju detta en fin extrainkomst. Man kan ju ändå inte behålla allt själv.

JHa nu så himla kul i Danmark!!!
Ni verkar gå i skolan en dag mer än vi som har avslutning redan på tisdag!

God Jul min vän! Kram Ingela

Cottage Garden sa...

I don't blame you for staying indoors Ulla! The snow here has disappeared for the time being but we hope for some more on Christmas Day !

Glad to hear your shop is doing so well. Look forward to seeing more new products in the New Year.

Enjoy your Christmas in Denmark with Anna and the children.

Jeanne
x

Bonnfrua sa...

Grattis till försäljningen!!! Så roligt!
Önsakr dig en skön avslutning på fjärde advent och en bra julvecka!

Birgitta sa...

Hej Ulla! Du visar din fina ljusstake än en gång. Trevligt.
Jag har fått sätta nya ljus i min, eftersom jag har varit generös med att tända ljusen på morron.
Äntligen ska jag börja göra lite julfint i morron och baka lite julkakor. Bestämde mej för att vi ska ha gran i år också, även om maken och jag firar jul själva. Vill inte att barnen ska ut och halka på tråkiga vintervägar och julen är ju bara 3 dagar i år. Har inte postat din julklapp än, men hoppas du hinner få den innan du åker iväg. Annars finns den ju när du kommer hem igen.
Vad roligt att du fått sälja handdukar till USA. Jag fick beställning på 3 ripslöpare ikväll av den som sitter i vävstolen.
Så som du ser så blir jag inte arbetslös.
Önskar dej en riktigt GOD JUL.
Kramisar Birgitta

Patricia sa...

Hej Ulla,roligt att du sälja handdukkar till USA ,och grattis till vinnsten hos Birgitta.
Kan du sicka mig recepten av vörtbörd ,tack?
Önskar dej en fredlig GOD JUL
kram Patricia