onsdag 29 december 2010

Vinterutflykt

Den yngste i barnaskaran med flickvän kom på besök och då gjorde vi en vintrig utflykt. Sommarens cykeltur såg helt annorlunda ut i vinterskrud. Vi åkte till den lilla konstnärsbyn Lönstrup som ligger efter havet. Ett besök på Rubjergs Knude och fyren blev det också. Idag var det betydligt lättare att vandra upp när marken var frusen. Ett cafébesök hade vi planerat men se där fick vi tji för det mesta var stängt i väntan på sommaren. Det var inte fel med glögg och lussekatt hemma heller minsann. Ikväll bär det av till storasyster med familj, det ärmycket som ska hinnas på kort tid när ungdomarna kommer.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Ser inte så där mysigt ut som man kan tänka sej att det är på sommaren. Men du har väl bara em dotter som bor i Danmark. Tänk vad skönt att du kan planera in ledighet och vara där en lite längre tid åt gången.
Nu vill jag önska dej riktigt GOTT NYTT ÅR.
Kram Birgitta

Ingelapingela sa...

Hej på dej Ulla!

Det är mysigt med miljöombyte och ni ser ut att ha mysigt i Danmark. Ibland är det skönt att ha en bit till hemma slippa städa och tvätta och hålla hemmet "flytande". Mysigt att komma hem sen då blir det nykommet... pst... än längtar jag inte till skolan. Kramar från Ingela