lördag 28 maj 2011

En liten gurka

Titta vad som kommit i mitt växthus! Vi har kallt ute och blåsigt men gurkorna mår bra inne i värmen. Maj är en räcka av bråda dagar men lite sol att få vara ute i önskar jag när det finns tid. Jag har försökt hälsa på hos flera bloggvänner men inte lyckats att få mina kommentarer att "stanna". Jag önskar Polargrevinnan, Bonnfrua, Mor Tuta, Ingela, Utsikt från vävstugan och Handgewnd en fin Mors Dag så här i stället.

4 kommentarer:

Anna sa...

Bra med "Hemgjord" gurka i dessa dagar. Tydligen är det problem med blogger igen. Här är regn och kallt och vi vill ha värme och sol tillbaka, vi satsar på nästa helg, imorgon blir det kloster marknad.
KRAM

Mor Tuta sa...

Tack för hälsningen, trist med blogger, hos mej fungerar den nu.
Önskar dej också en skön Mors dag.
Kram Birgit

Ingela sa...

Hej på dej du!

Ja, vi får önska oss en härlig dag imorgon! Själv väntar jag hem en av töserna imorgon. Den andra flyttar hem från Stockholm om en vecka. En eller två pojkar, osäkert men det kommer fler dagar ;-)

Härligt med egna obesprutade gurkor och att bara kunna gå och njuta och längta till skörden.

Ha det gott själv. Kram Ingela

Kanske kan du kommentera som anonym det verkar jag kunna ibland fungerar det med kontot också. Men annars är det en del annat som inte fungerar å andra sidan ;-)

Birgitta sa...

Hej! Vad roligt att gurkorna är på gång. Även om vi har haft kallt och tråkigt väder de senaste veckorna. Men tror värmen kommer i juni igen.
När du loggar in och har skrivit ditt lösenord - så ta bort det lilla krysset för att vara ständigt inkopplad, så ska du se att det går bättre.
Kram Birgitta