söndag 31 juli 2011

Hemarbete

Det är mycket som ska ordnas när det är vackert väder och semester. Vi var traditionella i våra roller. Gissa vem som målade?
Vem plockade vinbär och gjorde sylt och marmelad? Det är inget pris i den här tävlingen för jag tror det blir 100% rätt.

Trevlig söndag!6 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert foto på vinbären, skulle vara gott i min romtopt....

Birgitta sa...

Så fint med svarta vinbär. Varken vita, röda eller svarta är plockade hos mej. Kanske får jag in dem till mej i köket i morron. Idag har vi turistat igen. Har varit på teknikdagen i Rudskoga.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Bonnfrua sa...

Hahahha, innan jag scrollade ner till vinbärsbilden kollade jag extra noga på handleden om den såg manlig eller kvinnig ut, för här är det jag som målar. Ville ju inte göra bort mig, men sedan såg jag ju vinbären... :-)

Ingela sa...

Hej på dej du ;-)

Full aktivitet, man vill ju hinna få undan en del så här på sluttampen!

1 ½ vecka har jag kvar... du då?

Fast det är klart livet är ju inte slut för att skolan börjar får vi tro ;-)

Klokt att göra det man är bäst på... även om det kan vara en viss upplevelse med att praoa på varandras sysslor... kanske resulterar det i omfördelning eller i bättre förståelse ;-)

Ha det gott nu ska jag ut och tvätta fasaden!

Kram Ingela

Cottage Garden sa...

I wonder!! This reminds me I have some window frames that need re-painting and another coat is needed on the front door too! My OH will do anything to get our of doing the painting nd DIY!

Jeanne
x

Patricia sa...

Schöne Fotos wir haben auch angefangen zu renovieren.
Liebe Grüße Patricia