lördag 9 juli 2011

Regn och ont i halsen

Jag vet inte vilket som är tråkigast, jo förresten det är halsen. Min hälsa är något som jag vanligtvis inte grubblar över för jag tillhör dom som fått vara friska för det mesta. Alltså borde jag inte gnälla men det är frustrerande att inte kunna svälja(nästan), inte kunna träna och inte ha lust att göra något. Regnet bidrar till att det är nästan nödvändigt att vistas inomhus och då fick det bli fotokurs för nu har jag verkligen tid. Närbildslinsen som jag provat fick bli utgångspunkt och med hjälp av anteckningar från en kvällskurs med min fotande dotter så skred jag till verket. Den afrikanska astern sitter i en blomlåda på uteplatsen och ser ut så här i närbild. Bearbetningen har skett i Photoshop och för varje lektion inser jag att mina kunskaper är som ett sandkorn i öknen. Skam den som ger sig, en hink ska jag väl kunna skrapa ihop så småningom.

Trevlig helg önskas!


4 kommentarer:

Anna sa...

Bra jobbat, snart är regnet borta och halsen som gjord för lite Lambrusco!

Birgitta sa...

Så fint du fotat och gjort astern.
Hos oss skiner solen och det är badväder. Barnen är på stranden nu för ett sista dopp innan hemfärd i morron. Sedan anländer barn nr 4 på måndag. Så det är fullt upp.
Kram Birgitta

Ingela sa...

Svejsan!
Åh så vackert!!!

Och äntligen är jag här och får se med egna ögon.

Det är roligt att fota och säkert mycket roligare då man kan göra något fint av sina bilder! Bra att passa på då man kan få god och tålmodig assistans. Kanske kan vi se fram emot en liten kurs hos dig sedan ;-)

Håller nu tummarna för att du strax är bättre i din hals. Det påminner mig om en lite vers som står i min poesibok... den lyder så här; Jag kan inte skriva alls med min lilla onda hals! Försto jag inte alls som barn och inte nu heller faktiskt ;-)

Roligt att träffas nu ska jag vidare innan jag kryper ner en stund till i svala lakan Kram Ingela

Bonnfrua sa...

Nog tycker jag det ser ut som att du har åtminstone en "rödfärgs/vatten-tunna" med kunskap i bildhantering!!!!
Jättefint! Så något positivt med ont i halsen ändå, du fick ju möjlighet att pula vid datorn!!!