tisdag 23 augusti 2011

Tid
Vart tar tiden vägen? Lite så här känns det nu efter semestern. Tiden bara flyger iväg och jag har svårt att hänga med i svängarna. Blogg och kamera är tämligen orörda och jag är ingen flitig besökare hos andra i bloggvärlden. Jobb, jobb, jobb, lite trädgård och träning och sedan är det dags att möta John Blund. Det är inte första gången efter sommarledigheten det här inträffar så egentligen vet jag att snart är det som vanligt igen. Till dess får ni ha det så bra och vi hörs!

4 kommentarer:

Ingela sa...

Javisst är det svårt att hinna med det man vill. Att komma in i rutiner är viktigt, det får en att bli effektivare med måsten. Samtidigt och det är viktigt är det viktigt att försöka bereda plats till det där andra ANDRUMMET du vet. Kram på dig Ulla!

Birgitta sa...

Förstår precis hur du känner dej, fast jag är hemma hela dagarna vill inte tiden räcka till. Fast i morron och på torsdag blir det inte mycket hemmatid. Idag har vi haft fint väder och solen har värmt så gott. Jag har fållat och fållat, ska lämna in alster till UVS i morron. Kommer på bloggen snart.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Polargrevinnan sa...

Helt plötsligt har jag tid att sitta vid datorn. Är ensam en hel vecka och tar dagen som den kommer.
Ha det bra och ta det lugnt.
Kram Viola

Ingela sa...

Hej Ulla, hur har du det... har andrummet infunnit sig eller går det i ett fortfarande? Saknar dig bara så att du vet! Kram Ingela