måndag 29 mars 2010

Vintern ras.........

Vintern rasat ut bland våra.......... brukar ju vara en härlig vårsång. I år rasade vintern på ett helt annat sätt. På vår stora Maxibutik rasade taket in under snötyngden. Ingen kom till skada som tur var men butiken går inte att rädda och håller på att rivas nu som framgår av bilderna. Många i vår lilla kommun har påverkats i sin vardag på olika sätt. För många var det förstås negativt och för en del positivt. Ser man ut i världen så är det svårt att jämföra med alla katastrofer som händer jorden över ändå är det lätt att gnälla, eller hur?

6 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Vad skönt att vara klar med fruktträden! Vi har väl en sisådär 20 kvar... :-(
Vilket ras på Maxi!!! Då förstår jag att rutiner rubbas i många familjer! :-)

Birgitta sa...

Tråkigt med raset, men som tur var kom ingen till skada, utan bara materiella ting. Det ska väl byggas upp igen kan jag tro.
Kram Birgitta

Cottage Garden sa...

That's terrible Ulla - thank goodness no-one was hurt! The severe winter has caused so much damage and disruption. Let's hope that a proper Spring arrives soon!

Have a wonderful Easter weekend.

Jeanne x

Gunilla sa...

Tur att ingen kom till skada. Nu tycker jag att det rasar lite här och där. Här uppe i Umeå rasade det en del av taket på Volvo fabriken ochså ändå skottas taken så fort dom hinner.
Vilka fina broderade bakdukar du har gjort och fina grytlappar ochså du måste ju ha väldigt mycke fint i ditt sommarställe.

Ha en riktigt fin Påsk
Varma Påsk kramar/Gunilla

Anna sa...

Stackars Maxi mitt favvo ställe när jag är hemma i Sverige. Är ni på väg till det våriga och soliga med världens sötaste påskkycklingar? Vi längtar

KRAM

Birgitta sa...

Hej Ulla! Du har något att hämta hos mej.
Kram Birgitta