söndag 2 maj 2010

Utmaning

Det kom en utmaning från Birgitta att visa den tionde bilden i min blogghistoria. Det var kul att titta bakåt. Minsann, det har hänt en del under det här mitt första år i bloggvärlden. Idag har jag röjt i växthuset för kommande tomateroch lite annat trädgårdsarbete. Vi har haft en fin dag så det var en bra början på maj.

6 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Hej Ulla!

Ja det är som du säger bloggen känns som en fantastisk bilderdagbok om än inte så djup som en vanlig dagbok men så illustrativ med bilder till. Jättekul och jag tycker att det är kul med linkin för då kan jag själv backa ibland och dra mig till minnes. Kram Ingela

Tigris Predikantan sa...

Den dagen vi inte kommer att lämna vårt hus sommartid då skall jag odla tomater ... tror jag *ler*!

Anna sa...

Åh vad jag längtar till sommaren! Det blir dansk tjejinvasion då!

Cottage Garden sa...

Looking forward to some nice juicy tomatoes from the garden in the summer.

What a great idea for a post from Birgitta!

Jeanne
x

Gunilla sa...

Dom ser ju riktigt röda och fina ut dina tomater, Jag har köpt en planta iår som jag skall prova och se om det blir något på. En sort som blir 30 - 40 hög så den har jag i en stor kruka. Lätt att ta med sig ut till sommarstället under semestern.

Ha det riktigt gott
Trevlig helg.
Kramen/Gunilla

Birgitta sa...

Hej! Fina tomater, ser så gott ut. Hoppas vi lyckas få fram några i år. Idag har jag inte varit i vävstugan, tränar på torsdag em och hade en del ärenden att uträtta. Hoppas hinna lite i morron, men det finns mycket annat att göra som jag skjuter framför mej hela tiden.
Det är så kallt ute än, inget skönt alls.
Ha det gott.
Kramis Birgitta