söndag 8 augusti 2010

Semesterbröd

Jag tittar då och då in hos Martin Paindemartin som gett oss ett nytt brödliv. Reportaget i DN för snart ett år sedan väckte mitt intresse. Hans degar tar som bekant lång tid och lite speciell utrustning men nu stod det sommarbröd. Jag nappade förstås och valde valnötter som innehåll.
Så här ser det ut och smakar ljuvligt förstås. Kansken nåt för en söndag om man bor där vädret är dåligt och har en stund över. Länken ger dig receptet.
Trevlig sommardeg

5 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Tjenixen! Det brödet ser frestande ut! Hade man gärna satt tänderna i tillsammans med den där lagrade Herrgården som vi var inne och köpte på Olssons osthörna så sent som igår (Rolls Royce enligt handlaren).

Både bröd och ost är annars sådant som man lätt kan bli blassé på då man navigerar mellan montrarna i butiken.

Kram Ingela

Tigris Predikantan sa...

Um, ser riktigt gott ut ... gillar valnötter i bröd!
:)

Anna sa...

Prova, vi har smakat och det är så gott!

Mor Tuta sa...

Detta måste jag testa, ser jättegott ut.
Jag gillar att baka, men det får nog bli när maken börjar jobba igen.
Har planerat några da´r på Öland veckan som kommer,om det inte spöregnar.
Ha det gott
Kram Birgit

Birgitta sa...

Det brödet ser så gott ut. Vill hinna med att baka gott bröd också, men min tid räcker inte nu,
Kram Birgitta